Betalen

Betaalgemak bij RegioBank

Met de betaalrekeningen van RegioBank regelt u uw betalingsverkeer efficiënt. U kunt gebruikmaken van geld- en betaalautomaten, een Europas met Chipknip en een Creditcard.

Service aan de balie of thuisbankieren?

Wordt u liever persoonlijk geholpen? U kunt voor stortingen of opnames altijd even langskomen op kantoor. Uw bankzaken vanuit huis regelen kan 24 uur per dag met RegioBank internetbankieren.

Meer weten over onze betaalrekeningen?

We geven u graag persoonlijk advies. Maak een afspraak of kom langs.

RegioBank Plafondrente Hypotheek

RegioBank Plafondrente Hypotheek

Plafondrente is een variabele rente met een vastgesteld maximum. De rente kan veranderen, maar komt nooit boven een vooraf afgesproken percentage uit. U profiteert dus van rentedalingen. En u weet zeker dat uw rente nooit hoger wordt dan het afgesproken renteplafond. lees verder →

Waar spaart u voor?

Waar spaart u voor?

Heeft u al een financiële reserve opgebouwd of houdt u regelmatig geld over? U kunt uw geld voor langere of kortere tijd verder laten groeien op een spaarrekening van RegioBank. lees verder

Brenda van der Kooi"Ik zoek gemak en een uitgebreid pakket van diensten. Bankieren via internet is voor mij niet meer weg te denken. Maar als het moet wil ik ook persoonlijk bij mijn bank binnen kunnen stappen voor een goed gesprek en advies" Brenda van der Kooi.

Meinema Verzekeren & Bankieren is aangesloten bij de RegioBank