Wie wij zijn

Pieter Willem Meinema

Opgegroeid in Noordoost-Friesland, gestudeerd in Groningen, Leeuwarden en Londen. Werkzaam geweest o.a. in de verkoop van recreatiewoningen (Suyderoogh) en in de makelaardij (Groningen, Rotterdam). Het huidige bedrijf van ouders overgenomen in 1998. Samenwonend met Marion de Vries en hun 2 dochters Sarah en Famke. Liefhebber van muziek (bigband Opus), zeilen en tennissen (Tennisvereniging Westdongeradeel).

Brenda van der Kooi

Brenda van der Kooi

Geboren en getogen in Dokkum, sinds 2010 woonachtig in Driesum. Gestudeerd in Leeuwarden. Opleidingen MBO Assistent Secretaresse en MBO Secretaresse. Ik ben liefhebber van winkelen en muziek.

Simon Meijer
 dsc_0014

Geboren en getogen in Wierum. Na een tussenstop in Dokkum sinds 2005 inwoner van Hantum. Simon is getrouwd met Gerie. Samen zijn zij de trotse ouders van Jacob Riemer, Jelte Tsjerk en Wietse Niek. Motorrijden is zeker de grootste hobby. Simon is vaak te zien samen met de overige Waadriders. Gitaarspelen is de tweede hobby.

Wieky Goet

wieky_goet

RegioBank Plafondrente Hypotheek

RegioBank Plafondrente Hypotheek

Plafondrente is een variabele rente met een vastgesteld maximum. De rente kan veranderen, maar komt nooit boven een vooraf afgesproken percentage uit. U profiteert dus van rentedalingen. En u weet zeker dat uw rente nooit hoger wordt dan het afgesproken renteplafond. lees verder →

Waar spaart u voor?

Waar spaart u voor?

Heeft u al een financiële reserve opgebouwd of houdt u regelmatig geld over? U kunt uw geld voor langere of kortere tijd verder laten groeien op een spaarrekening van RegioBank. lees verder

Simon Meijer"Klantcontact is wat dit vak zo aantrekkelijk maakt. Tijd voor een goed gesprek is er altijd. Ook niet werk-gerelateerd. In een open sfeer leer je elkaar beter kennen" Simon Meijer.

Meinema Verzekeren & Bankieren is aangesloten bij de RegioBank