Autoverzekering

Wij vergelijken uw autoverzekering bij meer dan 40 verzekeraars op voorwaarden, eigen risico en premie. Dit leidt vaak tot een verassend resultaat. Meinema Verzekeren & Bankieren biedt u een autoverzekering die bij schade zijn kwaliteit bewijst.

In geval van schade staan wij voor u klaar. Schade is geen bijzaak maar de reden waarom u zich goed verzekerd. Simon Meijer onderhoudt voor u contact met zowel uw verzekeraar als de verzekeraar van de tegenpartij. Uw schade wordt correct en snel behandeld.

Premieopgave

U ontvangt graag een scherp voorstel? Stuur uw naam, geboorte datum, kenteken, postcode en kortingspercentage naar Simon Meijer .

RegioBank Plafondrente Hypotheek

RegioBank Plafondrente Hypotheek

Plafondrente is een variabele rente met een vastgesteld maximum. De rente kan veranderen, maar komt nooit boven een vooraf afgesproken percentage uit. U profiteert dus van rentedalingen. En u weet zeker dat uw rente nooit hoger wordt dan het afgesproken renteplafond. lees verder →

Waar spaart u voor?

Waar spaart u voor?

Heeft u al een financiële reserve opgebouwd of houdt u regelmatig geld over? U kunt uw geld voor langere of kortere tijd verder laten groeien op een spaarrekening van RegioBank. lees verder

Simon Meijer"Toen ik zelf met een total-loss schade werd geconfronteerd wist ik wat ik wel en wat ik niet had verzekerd. Productkennis gecombineerd met persoonlijke begeleiding bij schade bepaalt de waarde van een autoverzekering" Simon Meijer.

Meinema Verzekeren & Bankieren is aangesloten bij de RegioBank