Home

Voor alles wat met uw financiën te maken heeft

Bij Meinema Verzekeren & Bankieren verdiepen we ons in onze klanten. Natuurlijk omdat we het prettig vinden om u goed te leren kennen, maar ook omdat we u dan optimaal kunnen adviseren. We nemen de tijd om een product voor u te vinden of samen te stellen dat goed bij u past. Wij kiezen bewust voor kwaliteit en een langetermijnrelatie met onze klanten. Door dit zo helder uit te spreken, krijgen wij klanten die bij ons passen en passen wij bij de klant.


U weet wat u waarvoor betaalt

Een financieel adviseur wordt bij complexe producten, zoals een hypotheek of levensverzekering, niet meer beloond via het afgesloten product. Hierdoor wordt het rendement van het product hoger of de prijs van het product lager. U als klant betaalt de financieel adviseur rechtstreeks. Dit maakt de financiële dienstverlening transparanter. Om u inzicht te geven in wat adviesgesprekken of de dienstverlening rond bepaalde financiële producten kosten, kunnen we u op verzoek een tarievenlijst of een offerte toesturen.

 

Wat kunnen we voor u doen?

We kunnen voor u het hele pakket aan financiën regelen, zowel zakelijk als privé, zodat alles op elkaar aansluit. Heeft u vragen over iets wat met uw financiën te maken heeft, dan hoeft u dus maar één telefoonnummer te bellen en wij zoeken het voor u uit.

 

Wilt u uitleg over de verschillende financiële producten en mogelijkheden, dan bent u van harte welkom in ons pand aan de Stationsweg 12 te Dokkum.

_______________________________________________________________________________________________________________

Geeft rust dr