Sparen-04

Brenda van der Kooi: “Er zijn natuurlijk allerlei leuke dingen die je met geld kunt doen: van je huis mooi inrichten tot heerlijk op vakantie gaan. Het liefst zou ik dat allemaal tegelijkertijd doen, maar ik vind het ook verstandig om wat te sparen en zo een appeltje voor de dorst te hebben. Daarom gaat er elke maand trouw een bedrag naar de spaarrekening. Het is een prettig gevoel om wat geld achter de hand te hebben” 

 

Medewerker bankieren en verzekeren

 

Wieky Goet: “Ik ben van huis uit een spaarder. Ik geef dan ook geen geld uit dat ik niet heb. Ik mag graag verre reizen maken naar exotische oorden als Rusland, Tibet of Maleisië. Maar ik boek niet eerder een reis, voordat 

ik het hele bedrag bij elkaar heb gespaard. Doordat ik al geruime tijd in de bank- en verzekeringsbranche werk, weet ik hoe belangrijk het is om vooruit te kijken en je financiële zaken te plannen. Je wilt immers niet alleen vandaag prettig leven, maar ook in de toekomst. Door bewust met je geld om te gaan, geniet je niet alleen nu, maar ook in de toekomst van ’t leven.”

 

Medewerker bankieren en verzekeren

 _______________________________________________________________________________________________________________

 Wij werken onder andere voor:

 

– particulieren

– zzp’ers

– mkb’ers (winkeliers, horeca, dienstverlening, etc.)

– argrarische bedrijven

– stichtingen en verenigingen

– handels- en productiebedrijven

 

Sparen dr

 Wieky Goet | Brenda van der Kooi